top of page

Ik ben Linda Blommaart

IMG_1411.JPG

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de opleiding tot Mondhygiënist aan de VU in Amsterdam.

 

In de eerste jaren na mijn studie ben ik in algemene tandarts praktijken werkzaam geweest. Maar breidde mijn werkzaamheden al snel uit naar de behandeling van mensen met een geestelijke beperking en merkte dat ik hier een grote affiniteit voor heb.

Een aantal jaren heb ik ook met veel plezier kinderen behandeld bij de jeugdtandverzorging van de Poetsbus en les gegeven als praktijkdocent op de opleiding Mondzorgkunde bij InHolland.

Daarnaast ben ik een aantal keer naar Kenia geweest om daar voorlichting te geven op scholen en om mensen te behandelen.

 

Na ruim 25 jaar loondienst in Tuitjenhorn was ik toe aan een nieuwe uitdaging en werd het voor mij tijd om mijn vleugels uit te slaan als zelfstandige mondhygiënist. In tandartspraktijk Dirkshorn en bij Tesselaar Tandzorg in Schagen werk ik met veel plezier als ZZP-mondhygiënist. Hier behandel ik de patiënten van de desbetreffende praktijken maar ook patiënten die elders bij een tandarts staan ingeschreven kunnen zich aanmelden voor mondhygiëne behandelingen. Als mondhygiënist gehandicaptenzorg ben ik werkzaam bij Midgard in Tuitjenhorn. 

Naast mijn werkzaamheden houd ik mijn kennis up to date via het bezoek van congressen en cursussen, ben ik lid van diverse verenigingen in de tandheelkunde en neem plaats in een InterCollegiaalOverleg van Mondhygiënisten.

 

Aangezien ik speciale aandacht heb voor de behandeling van mensen met een geestelijke beperking, angstige mensen en kinderen zijn deze met name bij mij in goede handen voor een mondhygiëne behandeling, maar ook de reguliere patiënt is natuurlijk welkom!

bottom of page